Onze diensten voor ondernemers en bedrijven

IT Hardware heeft als ambitie om ondernemers en bedrijven op het gebied van ICT te ontzorgen en te ondersteunen bij het optimaliseren van werkprocessen. Als ondernemer wil je je prioriteiten bij de bedrijfsvoering leggen, wij helpen je hier graag bij door je op het gebied van ICT volledig te ontlasten.

ICT hardware

Door IT-producten te leveren en samen naar passende oplossingen te zoeken, creëren we met elkaar ruimte voor persoonlijke- en zakelijke groei van je bedrijf. Wij leveren uiteenlopende producten op het gebied van ICT hardware, van laptops, desktops, kabels, toetsenborden, monitors tot complete serverruimtes.

 

Werkplekpakketten voor MKB en ZZP

IT Hardware heeft complete werkplekpakketten ontwikkeld voor MKB en ZZP’ers die in één klap ontzorgd willen worden wat betreft ICT. Deze pakketten omvatten alles wat een MKB-bedrijf en/of ZZP’er nodig heeft op het gebied van ICT hardware. Wij bieden de pakketten in twee soorten aan:

  • een MKB-pakket voor een mobiele werkplek
  • een MKB-pakket voor een vaste werkplek

Lees meer over onze MKB-pakketten en neem bij eventuele vragen contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

 

Complexe ICT vraagstukken

Heb jij een uitdaging op het gebied van ICT waar je niet helemaal uitkomt? Door onze jarenlange ervaring hebben we bij IT Hardware veel expertise in huis en willen wij je daar graag verder bij helpen.

Neem contact met ons op voor advies op maat van onze ervaren specialisten en we nemen samen de mogelijkheden met je door.