De strategische partners van IT Hardware

IT Hardware is een onafhankelijke leverancier van verschillende merken en producten op het gebied van hardware. Daardoor krijgt u altijd het beste advies en de aankoop die het beste bij uw voorkeuren past.

IT Hardware kan onder andere producten leveren van de volgende merken:

Acer

De op vier na grootste leverancier in de wereld van verschillende ICT producten. Zowel op het gebied van hardware als software. Acer-producten zijn gemaakt en getest om tegen een stootje te kunnen. Ze zitten boordevol innovatieve functies die ze bestendig maken tegen alledaags gebruik. IT Hardware kan producten leveren van Acer zoals de krachtige E5 Aspire laptop geschikt voor zowel privé als zakelijk gebruik, of de snelle Aspire TC Desktop, waar video’s bewerken en Photoshoppen nu nog sneller mee gaat.

Voor meer Acer producten verwijzen wij graag door u naar de productpagina.

Dell

Dell is een groot computerbedrijf uit de Verenigde Staten. Voor elk bedrijf is er een oplossing mogelijk. Bij IT Hardware, officieel Dell partner, kunt u terecht voor het beste zakelijke advies, uitstekende ondersteuning, veilige bestelling en snelle levering van Dell producten.

Dell EMC laptops, zoals de notebooks uit de XPS- serie zijn zeer populair voor onderweg werken, daarnaast is deze uitermate geschikt om ook thuis te gebruiken. Desktop pc’s uit de Precision-serie zijn ook erg in trek bij zakelijke gebruikers. Met een krachtige processor en snelle videokaart is deze  geschikt voor de creatieve en innovatieve geesten.

Voor meer Dell producten verwijzen wij graag door u naar de productpagina.

HP

Hewlett Packard (algemeen bekend als HP) is één van de grootste Amerikaanse technologiebedrijven in de wereld. HP behoort al jaren tot de top drie van computer-leveranciers.

HP heeft het assortiment duidelijk ingedeeld volgens gebruik. Voor eenvoudige taken zoals internetten, e-mailen of sociale media bijhouden is een HP Pavilion meer dan voldoende. Als u graag ook een hobbymatig foto’s of video’s wilt bewerken, raden we een krachtigere notebook aan uit de Envy-reeks. Wilt u de HP laptop voornamelijk voor zakelijk gebruik kopen? Kies dan voor een HP ProBook of een Elitebook. De HP Spectre heeft een combinatie van goede specificaties en looks.

Voor meer HP producten verwijzen wij graag door u naar de productpagina.

Lenovo

Lenovo is een Chinese maker van ICT hardware. De laptops van Lenovo blinken uit in bouwkwaliteit en kunnen dus tegen een stootje. De Lenovo Ideapad reeks raden we aan voor persoonlijk gebruik en de Thinkpad reeks is dan weer geoptimaliseerd voor gebruik op kantoor. Bovendien heeft Lenovo enkele exoten in het assortiment zoals de Flex en de Yoga waarbij het scherm naar achter gedraaid kan worden zodat u uw laptop in een handomdraai om kan toveren tot een tablet.

Voor meer Lenovo producten verwijzen wij graag door u naar de productpagina.

Mocht u niet weten welk product het beste bij u past, neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord, via e-mail of telefonisch.