• Dell XPS 15 9550-330PK

  De perfecte laptop voor zowel privé als werk gebruik.

  Gebruik de Dell XPS 15 9550-330PK als mobiel werkstation op kantoor of thuis. Bewerk afbeeldingen voor de presentatie van de jaarcijfers of maak er een leuke video bij. De NVIDIA GeForce GTX 960M videokaart laat u zonder haperingen photoshoppen. Klap de laptop open en ga binnen 15 seconden aan het werk door het 32 GB Flash geheugen. Heeft u grote bestanden op een extern apparaat staan? Via de usb c Thunderbolt 3 poort zet u binnen enkele seconden zelfs de grootste bestanden over op uw laptop. De data die u bewaart op de 1 TB harde schijf wordt versleuteld opgeslagen door het Windows 10 Pro besturingssysteem. Zo zijn bestanden altijd veilig.

  Advies van onze specialist.

  Internetten & mailen: aanbevolen
  Films & series kijken: aanbevolen
  Foto’s bewerken: aanbevolen
  Video’s bewerken: mogelijk, maar niet zo snel
  Gamen: mogelijk, maar niet op hoge instellingen.

 • DELL pc: Precision T3420 - Core i7 - 8GB RAM - 1T
  Voor de creatieve geesten en innovators die behoefte hebben aan professionele prestaties en betaalbaarheid.

  Windows® 7 Professional
  Krachtige prestaties

  Snel is een understatement: verwerk veeleisende taken eenvoudig dankzij de nieuwe 6e generatie Intel® Core i™ en Xeon® E3-1200 V5 processoren die geschikt zijn voor snelle en stabiele prestaties. Nu inclusief Intel® Core™ i7-6700K processor-opties met snellere turbofrequenties.

  Voor de professional: ervaar krachtige grafische opties, waaronder aparte AMD FirePro™ of NVIDIA® Quadro® professionele grafische kaarten voor zelfs de meest veeleisende projecten.

  Uw werk kan er op rekenen

  Independent Software Vendor-certificering (ISV): de ISV-certificering houdt in dat Precision workstations worden getest om er zeker van te zijn dat de krachtige applicaties waarop u dagelijks vertrouwt, probleemloos werken. Dell ISV-certificeringen omvatten de meest populaire onafhankelijke softwareapplicaties. Voor een volledige lijst van ISV-certificeringen, klikt u hier. (in het Engels)

  Het maximale potentieel behalen: gecentraliseerd beheer van de Precision Performance Optimizer met SCCM verbetert productiviteit en prestaties door uw systeem nauwkeurig af te stemmen, verder dan de standaard fabrieksinstellingen, en optimaliseert gecertificeerde ISV-toepassingen.

  Slim ontwerp, nu in twee afmetingen

  Breng krachtige prestaties naar kleine ruimten met het Precision Tower 3000-reeks Workstation. Beschikbaar in twee formaten.

  Small Form Factor

  Het Small Form Factor Tower workstation is het meest compacte Small Form Factor ontwerp ter wereld. De optionele Platinum-gekwalificeerde PSU heeft een kleiner ontwerp met een lagere milieubelasting.

  Minitower

  Door het compacte formaat met de optie om uit te breiden wanneer uw bedrijfsbehoeften toenemen, is het ideaal voor maximale ruimtebesparing zonder in te boeten aan voeding of mogelijkheden.

  Gebouwd voor beveiliging en betrouwbaarheid

  Superieure beveiliging: u kunt uw beveiligingsniveau kiezen met een aantal gunstige opties zoals: optionele Dell Data Protection | Security Tools + Dell ControlVault | Encryption Personal Edition of Enterprise Edition.

  Enorm veel geheugen

  Eenvoudig opslaan en gebruiken van grote en complexe 3D-, multimedia en videoprojectbestanden met de snelheid en betrouwbaarheid van tot wel 64 GB2DDR4 2.133 MHz-geheugen.

  Slot en grendel

  Beschikbaar FIPS-gecertificeerde zelfversleutelende harde schijven (SED’s) kunnen beveiligingsrisico’s en ongeoorloofde toegang tot uw data verminderen.

  Grote bestanden? Geen probleem:

  Overdracht van grote data- en videobestanden is snel en eenvoudig met Thunderbolt ™-2-connectiviteit en optionele PCIe M.2 SSD-storage.

  DELL Precision T3420, i7-6700, SFF, 64-bit, HDD, Intel Core i7-6xxx, DVD±RW