• HP All-In-One 24-g039nd

  Voor degene die van gemak en een nette bureau houdt.

  Ruimte besparen en met meerdere programma’s tegelijk werken, dat isvoortaan mogelijk met de HP All-In-One 24-g039nd op het bureau. In plaats van een wirwar aan kabels en lompe computerkasten komen scherm en computer met deze HP samen tot één geheel.Van grote excel bestanden tot een digitale krant, dankzij het touchscreen tikt, swipet en sleept u door bestanden en programma’s. Besparen doet u alleen op ruimte, want met een 1 TB harde schijf met cache SSD starten de meestgebruikte programma’s tot twee keer sneller op. Dankzij de videokaart van NVIDIA draaien grafisch intensieve programma’s als Photoshop als een zonnetje op het Full HD scherm.

  Advies van onze specialist

  Internetten & mailen: aanbevolen
  Foto’s bewerken: aanbevolen
  Video’s bewerken: mogelijk, maar niet zo snel.
  Gamen: ongeschikt
  Virtual reality: ongeschikt.

 • HP laptop: ProBook ProBook 440 G4 14 inch 128GB

  Voor de professional, zowel voor binnen kantoor als buiten kantoor werken.

  De HP ProBook 450 is afgestemd op productiviteit en biedt de prestatie- en beveiligingskenmerken die onmisbaar zijn voor hedendaagse gebruikers. Het elegante, robuuste ontwerp biedt professionals een flexibel platform om binnen en buiten kantoor productief te werken.

  Laat niets u in de weg staan

  Werk onder alle omstandigheden productief. Ontdek de nieuwe functies van Windows 10 Pro op de krachtige HP ProBook 450 met optionele touchscreen.

  Getest voor een lang leven

  Geen werklast is te groot met een ProBook die aan de vereisten van de MIL-STD 810G-specificatie voldoet. Dit betekent dat het materiaal van het product onder de zwaarste situaties getest is op duurzaamheid.